Δευτέρα, 20 Μαίου 2024

Πολύνεκρα τροχαία δυστυχήματα στην Εθνική Οδό Τρίπολης - Σπάρτης

Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λακωνίας από τα δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν χθες στο ίδιο σημείο στην Εθνική οδό Σπάρτης –Τρίπολης και συγκεκριμένα στη στροφή μετά του Αρδάμη. Αρχικά στις 5.00 περίπου το απόγευμα σημειώθηκε πλαγιομετωπική σφοδρή σύγκρουση μεταξύ ενός επιβατικού αυτοκινήτου και ενός αγοραίου ΤΑΞΙ. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους οι τρεις επιβαίνοντας στο επιβατικό αυτοκίνητο, που ήταν μία οικογένεια από τον Άγιο Δημήτριο Ζάρακος, ο πατέρας, η μητέρα και ο 22χρονος γιός τους. Ο οδηγός του ΤΑΞΙ και η επιβαίνουσα τραυματίστηκαν αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Ύστερα από λίγες ώρες στο ίδιο σημείο επιβατικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Η σύζυγός του και η ανήλικη κόρη τους τραυματίστηκαν και διεκομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής :

Χθες (5.10.2014) το απόγευμα, στο 27,6 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε μία (1) 47χρονη ημεδαπή και ένας 22χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ. επιβατηγό όχημα (ΤΑΞΙ) που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε μία 72χρονη ημεδαπή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 60χρονου, της 47χρονης και του 22χρονου, καθώς και ο τραυματισμός του 61χρονου και της 72χρονης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Επίσης Χθες (5.10.2014) το βράδυ, στο 27,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.