Παρασκευή, 03 Μαίου 2024

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρες σε ΤΑΞΙ στην Αρκαδία

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δέκα (10) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρες κλοπών, σε σταθμευμένα Δημοσίας Χρήσεως Επιβατικά οχήματα (ΤΑΞΙ), στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ανήλικου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.5.2013 έως την 24.6.2013 τις βραδινές ώρες, στη Τρίπολη Αρκαδίας, είχε διαπράξει συνολικά οκτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών, σε σταθμευμένα Δημοσίας Χρήσεως Επιβατικά οχήματα (ΤΑΞΙ), όπου αφαιρούσε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.