Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Πρωταθλητές Ελλάδας οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ.

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ πραγματοποιήθηκε στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 30 – 31 Αυγούστου.. Το ολυμπιακό αγώνισμα Όμνιουμ αποτελείται από έξι επιμέρους αγωνίσματα.  Οι βαθμοί που συγκεντρώνουν οι αθλητές και από τα έξι, αναδεικνύουν τον πρωταθλητή. 

Οι αθλητές του Σπαρτιατικού κατάφεραν να κερδίσουν δύο πρώτες θέσεις και μια τρίτη. Συγκεκριμένα, ο έφηβος αθλητής Αντωνόπουλος Αναστάσιος ήταν στα τέσσερα από τα έξι αγωνίσματα πρώτος και κατάφερε σχετικά εύκολα να είναι πρωταθλητής!

Ο Χριστάκος Δημήτρης στην κατηγορία παίδων, δίνοντας συνεχώς μάχες στην κατηγορία Παίδων, κατάφερε να είναι πρωταθλητής, ενώ ο Δημητρόπουλος Βασίλης ήταν στην ίδια κατηγορία τρίτος.

Και οι τρεις αθλητές του Σπαρτιατικού προπονούνται από το Βασίλη Γιαννιώση και Χρήστο Βορβή. Ο προπονητής Βασίλης Γιαννιώτης δήλωσε: Το Όμιουμ είναι ένα απαιτητικό αγώνισμα και χρειάζεται να έχεις πολύ ταλέντο, τέλεια τεχνική και τακτική στο αγώνα. Οι αθλητές έδειξαν ότι ήταν έτοιμοι για αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τους συγχαίρω και τους εύχομαι ακόμα πιο ψηλά. Είναι αθλητές που πρωταγωνιστούν και έχουν όρεξη για δουλειά! Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, maniatis hotel, kourounos bikes, vittoria, sidi, miche, silkoil και τέλος τη μάρκα ελληνικών αναψυκτικών Frutop που μας στηρίζει και το 2014 στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.”

Το επόμενο Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση του Σπαρτιατικού συνεχίζετε σε όλες τις κατηγορίες αφού στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ πραγματοποιείτε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας ανδρών- γυναικών ενώ στην Τρίπολη διεξάγεται διασυλλογικός αγώνας δρόμου παίδων, παμπαίδων και μίνι.