Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δήλωση κ. Δαβάκη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια αλλά και τις καλύτερες ευχές μου για πρόοδο και επιτυχίες στα Λακωνόπουλα που κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, στους γονείς τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, γιατί οι κόποι και οι θυσίες ήταν μεγάλοι.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, που έδωσαν το δικό τους επίπονο αγώνα, οπλισμένα με προσδοκίες, θέληση και γενναία στάση, αφήνοντας στην άκρη τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία μας.

Αγαπημένα μου Λακωνόπουλα,

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την μελλοντική εκπαιδευτική σας πορεία, εφοδιάζοντας σας με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για να χτίσετε εσείς το μέλλον το δικό σας και της χώρας μας.

Την ώρα τούτη όμως δεν πρέπει να ξεχνούμε και τα παιδιά μας που δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής και τους συνιστώ με ψυχραιμία και χωρίς άγχος, να κάνουν την επόμενη προσπάθειά τους, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο.

Η ζω, μας επιφυλάσσει, και αυτό το ξέρουμε καλά οι μεγαλύτεροι πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις.

Το μέλλον ανήκει σ΄εσάς, τα παιδιά μας, κατακτήστε το και κάντε τον κόσμο καλύτερο