Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Παραδόθηκαν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσε εθελοντικά το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου

Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

H Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών και αγαθών, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούταν σε καθημερινή βάση, στην έδρα του Αστυνομικού Μεγάρου κάθε Αστυνομικής Διεύθυνσης. Ενδεικτικά, συγκεντρώθηκε πλήθος τροφίμων και ειδών καθαριότητας και υγιεινής, είδη ρουχισμού, είδη γενικής χρήσης και παιχνίδια.

H βοήθεια που συγκεντρώθηκε διατέθηκε για την κάλυψη άμεσων αναγκών, αντίστοιχα, ως εξής:

Στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Στον Εθελοντικό Οργανισμό Κέντρου Στήριξης των Παιδιών «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αρκαδίας και Κορινθίας.

στο Ίδρυμα «Άσυλο Ανιάτων», από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

Τα στελέχη των ανωτέρω συλλόγων και ιδρύματος, καθώς και οι εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας καλές γιορτές, καθώς και κουράγιο και δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Τονίζεται ότι το έργο των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη είναι σημαντικότατο, ώστε να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους ανθρώπους που το χρειάζονται. Η πρωτοβουλία αυτή, εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των μελών των παραπάνω συλλόγων και ιδρυμάτων.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.