Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, υιό του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου και γόνο της γνωστής Λακωνικής οικογενείας, για τη σημαντική δωρεά της τάξεως των δέκα χιλιάδων ΕΥΡΩ (10.000,00 ¤) προς ενίσχυση των πτωχών οικογενειών ενΆ όψει της εορτής του Πάσχα.

Η ευγενική αυτή χειρονομία από τον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, που μεταξύ άλλων είναι και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Α.Ε Σπάρτης, αποδεικνύει τα φιλάνθρωπα αισθήματά του και τη διάθεσή του για βοήθεια σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας.

Παράλληλα ενισχύονται οι στενοί δεσμοί της οικογένειας Γιαννακόπουλου με την ιδιαίτερη πατρίδα τους, την οποία έχουν βοηθήσει ποικιλοτρόπως και που -όπως πληροφορούμαστε- σχεδιάζουν να τη συνδράμουν και στο άμεσο μέλλον με στοχευμένες και σημαντικές κινήσεις.

Η Ιερά Μητρόπολη εύχεται στην οικογένεια Γιαννακόπουλου καλό και ευλογημένο Πάσχα και ιδιαιτέρως στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο ο Πανάγαθος Θεός να ανταποδώσει πολλαπλώς την φιλανθρωπική του διάθεση. Ευχές και ευχαριστίες εκφράζονται και στον συμπολίτη μας κ. Σαράντο Καπετανάκη για τη διεκπεραίωση της δωρεάς.