Τετάρτη, 01 Μαίου 2024

Πρωτάθλημα Παίδων Λακωνίας: Με 3-0 πέρασαν στον τελικό Α.Ε. Σπάρτης και Πανγυθεατικός

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Πραγματοποιήθηκαν στις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου 29 Μαρτίου 2014 οι ημιτελικοί αγώνες της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Παίδων Λακωνίας της ΕΠΣΛ, με τις ομάδες της Α.Ε. Σπάρτης και του Πανγυθεατικού να δίνουν ραντεβού στον τελικό του πρωταθλήματος.


Η, τυπικά γηπεδούχος, περσινή πρωταθλήτρια Α.Ε. Σπάρτης, υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης την έτερη ομάδα της πόλης, Λεωνίδα Σπάρτης. Το παιχνίδι, το οποίο είχε χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, πραγματοποιήθηκε με την παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες, κυρίως γονέων και μικρών φιλάθλων. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Α.Ε. Σπάρτης ήταν ανώτερη του Λεωνίδα, του οποίου επικράτησε με σκορ 3-0, μη αποδίδοντας αυτή τη φορά το ελκυστικό ποδόσφαιρο των προηγούμενων αγώνων.


Ίδια περίπου και η εικόνα σε σκορ και κόσμο και στο Γήπεδο Έλους «Β. Μιχελάκος», όπου η ομάδα του Κάστρου Γερακίου υποδέχθηκε τον Πανγυθεατικό Γ.Σ. Οι Γυθεάτες, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα επί της ομάδας του Γερακίου με το σκορ να διαμορφώνεται στο 0-3.


Λεωνίδας Σπάρτης και Κάστρο Γερακίου αν και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση άφησαν καλές εντυπώσεις, καθώς και ελπιδοφόρα μηνύματα για το λακωνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα πιο ελπιδοφόρα είναι όμως η παρουσία των δύο φιναλίστ Α.Ε. Σπάρτης και Πανγυθεατικού, με τους Λάκωνες φιλάθλους να αναμένουν να απολαύσουν έναν δυνατό τελικό που θα «ξεχειλίζει» από πλούσιο ταλέντο και υποσχέσεις για το μέλλον όσον αφορά τον αθλητισμό της Λακωνίας.


Τα στοιχεία των αγώνων του Σαββάτου 29-3-14:


Α.Ε. Σπάρτη – Λεωνίδας Σπάρτης 3-0 (Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης - 16.00):

Σκόρερς: Φραντζέσκος Στέλιος (7΄, 35΄), Πλατάνας Θεόδωρος (65΄).


Κάστρο Γερακίου – Πανγυθεατικός Γ.Σ. 0-3 (Γήπεδο Έλους - 16.00):

Σκόρερς: Τζανετάκος Γεώργιος (3΄), Αγγάνης Ηλίας (23΄), Σαβόγλου Λεωνίδας (31΄)