Κυριακή, 05 Μαίου 2024

Με σημαντικές επιτυχίες ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος 2014 για το ποδηλατικό τμήμα του Σπαρτιατικού Γ. Σ.

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Με σημαντικές επιτυχίες ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος 2014 για το ποδηλατικό τμήμα του Σπαρτιατικού Γ. Σ.

Σε διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε στο Μαρκόπουλο Αττικής, η ομάδα της Σπάρτης κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο με τον Βασίλη Δημητρόπουλο, δύο ασημένια με τους Παπαστάθη Κώστα και Γρηγόρη Ηλία, ένα χάλκινο με το Χριστάκο Δημήτρη, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία των αθλητών Γαζέτα Δημήτρη, Αναστασόπουλου Κώστα, Κουκουλομάτη Ηλία, Κωνσταντάκο Βασίλη και Φάβρο Νίκο.

Η ομάδα ποδηλασίας του Σπαρτιατικού Γ. Σ. βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2014. Ο πήχης για τους αθλητές του Σπαρτιατικού Γ. Σ. είναι αρκετά υψηλός και όλοι οι συνεργαζόμενοι ευελπιστούν ότι τη νέα χρονιά ο Σπαρτιατικός Γ. Σ. θα βρίσκεται στις δέκα καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Να τονίσουμε ότι το 2013 ο σύλλογος κατέλαβε την 11η θέση της γενικής κατάταξης σωματείων, όπως αυτή ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Π.Ο.).

Προκειμένου λοιπόν να προσαρμαστεί στα νέα δεδομένα, κατόπιν ενεργειών της Διοίκησης και του υπεύθυνου του τμήματος Παναγιώτη Πριστούρη, ο σύλλογος ενισχύθηκε από φέτος με νέα μεταγραφικά αποκτήματα ποδηλατών, οι οποίοι θα δώσουν νέα δυναμική κυρίως στα ομαδικά αγωνίσματα. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Γαζέτας Δημήτρης, Παπουτσάς Κωνσταντίνος στους άνδρες, Αγγελίδης Στέλιος στους νέους, Ζέγκλης Νίκος στους έφηβους και Κοσμά Νικολέτα στις γυναίκες.

Προπονητές του συλλόγου παραμένουν και το 2014 οι Καρούνος Παναγιώτης, Γιαννιώσης Βασίλης και Βορβής Χρήστος.