Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Με επιτυχία η Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

Πέμπτη, 23 Ιανουάρίου 2014

Στο Νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας χτύπησε για μια ακόμα φορά η καρδιά του εθελοντισμού. Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της 5ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας από το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης.

Παλιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συνέρευσαν στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης προκειμένου να προσφέρουν χαρά, χαμόγελο και ζωή.

Οι κάτοικοι της Μάνης έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους στο δύσκολο, αλλά πανέμορφο κλάδο της εθελοντικής αιμοδοσίας, που είναι το υπέρτατο αγαθό της ελληνικής κοινωνίας, συνεχίζοντας να ανεβάζουν τον πήχυ της προσφοράς.

Το χαμόγελο στα χείλη, η σπίθα στα μάτια όσων πρόσφεραν αίμα δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο σπόρος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο έχει ήδη φυτευτεί στις καρδιές μας.

Η ανιδιοτελής προσφορά αίματος από τους συμπολίτες μας αποτέλεσε εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά υπηρεσιών υγείας από μέρους μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι πρόσφεραν απλόχερα αυτό που για εκείνους είναι δεδομένο, αλλά για κάποιους άλλους είναι ακτίδα σωτηρίας.

Δίνω αίμα, μετράει.