Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Συγχαρητήρια επιστολή του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Λυκείου Μολάων στους διακριθέντες μαθητές

Πέμπτη, 23 Ιανουάρίου 2014

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 έγινε στην Αθήνα ο Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός Φυσικών Επιστημών για την επιλογή ομάδας που θα συμμετάσχει στην 12η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών  -Euro 2014.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχε  μια τριμελής ομάδα από το Λύκειο Μολάων , η οποία είχε διακριθεί στον τοπικό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν ομάδες από τα Λύκεια του Νομού Λακωνίας .

Οι ομάδες διαγωνίστηκαν πάνω σε πειραματικές δεξιότητες και πρακτικές που κατά γνωστικό αντικείμενο αναφέρονταν στις εργαστηριακές ασκήσεις Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας . Η τριμελής ομάδα του Λυκείου μας , η οποία αποτελείται από τους μαθητές της Β΄ Τάξης  Αλειφέρη Γεώργιο, Γραμματικάκη Αδαμαντία και Κουσούλη Γεώργιο μας έκανε όλους περήφανους αφού κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση ισοβαθμίζοντας με την σχολή  Μωραϊτη .

 

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στη δεκαετή ιστορία του διαγωνισμού ένα περιφερειακό σχολείο και μάλιστα δημόσιο πέτυχε να κατακτήσει την Α΄ θέση .

 

O Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Μολάων εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους τρείς μαθητές αλλά και στον υπεύθυνο  καθηγητή κ. Καραστατίδη Παναγιώτη  για την τόσο σημαντική πρωτιά .