Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Συγχαρητήρια επιστολή Τζανετέα στους εκπαιδευτικούς και μαθητές του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους εκπαιδευτικούς και μαθητές του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης για την διάκριση του σχολείου στο πλαίσιο του «Θεσμού Αριστείας και ανάδειξης καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Η επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Λακωνίας κ. Τζανετέα έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Διευθυντά, Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί , Αγαπητοί Μαθητές & Μαθήτριες,.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την διάκριση του σχολείου σας στο πλαίσιο του Θεσμού Αριστείας και ανάδειξης καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη διάκριση για το σχολείο σας κάτι το οποίο αποδεικνύει στην πράξη ότι η συνεχής και αρμονική συνεργασία εμπνευσμένων εκπαιδευτικών και φιλομαθών εκπαιδευομένων θέτει νέα υψηλά επίπεδα απόδοσης για το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο και μετατρέπει την απλή μετάδοση γνώσεων σε πραγματική παιδεία.

Είναι σημαντικό οι διακρίσεις σας, να αποτελέσουν έναυσμα για μελλοντικές επιτυχίες και κίνητρο για τους συναδέλφους σας να συμμετέχουν σε αντίστοιχα προγράμματα και δράσεις.

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο σας.»