Σάββατο, 18 Μαίου 2024

27οι Διασυλλογικοί Αγώνες OPTIMIST & LASER 4,7

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα Optimist και Laser 4,7 του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013 στον 27ο διασυλλογικό αγώνα Optimist και Laser 4,7 που διοργάνωσε ο Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος» προς τιμήν του κεντρικού χορηγού του ομίλου, την οικογένεια ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ και των υποστηρικτών του forthnet κατάστημα Καλαμάτας, Cosmos Center, εταιρία Έπαθλον, Ipanema sea bar.

 Συμμετείχαν 6 Όμιλοι (Ναυτικος ΄Ομιλος  Λακωνίας, ΑΙΟΡ Ιάσων, Ν.Ο Καλαμάτας Ποσειδών, Ν.Ο Βούλας, Ν.C Saintt Georgio Ιταλίας και Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος») με 58 αθλητές.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας συμμετείχε με 7 αθλητές ( 5 Optimist και 2 Laser 4,7 ).

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά έξι ιστιοδρομίες με άψογη διοργάνωση και πολύ καλές ιστιοπλοϊκές συνθήκες, με άνεμο ΝΝΑ 2-3 Μποφώρ.

Οι αθλητές μας συνέχισαν την ανοδική τους πορεία στο άθλημα με τον Πανελληνιονίκη σε σκάφη τύπου Europe Μουγάκο Λάμπρο να καταλαμβάνει την 1η θέση και την Σωτηράκου Ζωή-Θαλασσία την 4η  στα  Laser 4,7, την Μπουτεράκου Σοφία την 2η θέση και την Σωτηράκου Ραφαέλα την 5η στα Optimist Κορίτσια, τον Μπουτεράκο Ανδρέα την 3ο θέση και τους πρωτοαγωνιζόμενους Λημνιό Γιώργο την 24η  και Μπουτεράκο Γιώργο-Ιωάννη  με DNF την 29η στα Optimist 11χρονα.

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είναι ως εξής:

LASER Κατηγορία Αγόρια

1. Μουγάκος Λάμπρος Ν.Ο. Λακωνίας 1ος

2. Κατσούλας Παναγιώτης Ν.Ο. Καλαμάτας    2ος

3. Γούλας Ανδρέας Ν.Ο. Καλαμάτας    3ος

LASER Κατηγορία Κορίτσια

1. Δανιά Κωνσταντίνα ΑΙΟΡ Ιάσων 1η

2. Κουφοπαύλου Χριστίνα ΑΙΟΡ Ιάσων 2η

3. Βλάχου Μυρσίνη ΑΙΟΡ Ιάσων 3η

OPTIMIST Κατηγορία Αγόρια

1. Ηλιόπουλος Παναγιώτης Ν.Ο. Καλαμάτας    1ος

2. Τσάμης Στάθης     Ν.Ο. Καλαμάτας    2ος

3. Τυπάλδος Βασίλης ΝΑΣΚ Αίολος    3ος 

OPTIMIST Κατηγορία Κορίτσια

1. Στεφανία Αδαμοπούλου     Ν.Ο. Καλαμάτας 1η

2.  Μπουτεράκου Σοφία Ν.Ο. Λακωνίας    2η

3. Τυπάλδου Αναστασία ΝΑΣΚ Αίολος    3η    

 OPTIMIST Κατηγορία 11χρονα

1. Τσάμης Στάθης Ν.Ο. Καλαμάτας    1ος

2. Μανδυλάρης Πάτροκλος Ν.Ο βούλας 2ος

3. Μπουτεράκος Ανδρέας    Ν.Ο. Λακωνίας    3ος 

 Οι απονομές των επάθλων έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Σ.Κ. «ΑΙΟΛΟΣ», με την παρουσία πλήθους ιστιοπλόων, φίλων, συγγενών, και του χορηγού της διοργάνωσης Στάθη Καρέλια, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στους νικητές, αλλά και στην προσπάθεια των νέων ιστιοπλόων και παράλληλα κουράγιο να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους σε αυτό το υπέροχο άθλημα, παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που περνά η Ελληνική οικογένεια. Πάντα θα βρίσκονται συμπατριώτες μας, που αγαπούν τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα και θα βοηθούν την ανάπτυξη του αθλητισμού και ιδίως στην επαρχία που υστερεί.

Ο Ν.Ο. Λακωνίας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως τους, Λημνιό Παναγιώτη προπονητή του Ν.Ο. Λακωνίας και τον Καπετάνιο Χριστόπουλο  Δημήτρη για την εξολοκλήρου φιλοξενία της ομάδος στην Καλαμάτα.