Σάββατο, 18 Μαίου 2024

Αποτελέσματα αγώνων Κυπέλου Ελλάδος Πήλινου στόχου Β΄ Γ΄ κατηγορίας (ΣΚΗΤ)

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιουλίου από τον Όμιλό μας στο ανοικτό σκοπευτήριο στη Σελλασία Λακωνίας Πανελλήνιοι σκοπευτικοί αγώνες Κυπέλου Ελλάδος Πήλινου στόχου Β΄ Γ΄ κατηγορίας (ΣΚΗΤ), στους οποίους συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από διάφορα σκοπευτικά Σωματεία της Χώρας.

Στην Α΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΚΟΣ Παναγιώτης του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης με δεύτερο τον ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ Αντώνιο του Ομίλου Φίλων Κυνηγετικών Όπλων και τρίτο τον ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Πύργου.

Στην Β΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΔΡΟΥΚΑΣ Κωνσταντίνος του Ομίλου Φίλων Κυνηγετικών Όπλων, με δεύτερο τον ΣΚΟΥΡΟ Γεώργιο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟ Γεώργιο του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.

Στην Γ΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΖΗΓΟΥΡΑΣ Αριστείδης του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών , με δεύτερο τον ΑΓΓΕΛΑΚΟ Θεόδωρο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης

. Στην κατηγορία των Εφήβων πρώτος αναδείχτηκε ο ΤΣΟΠΕΛΑΣ Αθανάσιος του Αετού Αλεποχωρίου με δεύτερο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ Παναγιώτη και τρίτο τον ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ Νικόλαο, αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.

Την Α1 Κατηγορία τίμησε με την παρουσία του ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.

Την καραμπίνα CZ, model.712 YTILITY,cal.12 MAGNUM προσφορά από τον Λάκωνα έμπορο όπλων Πέτρο Καλκαντζάκο κέρδισε ο ΖΗΓΟΥΡΑΣ Αριστείδης, αθλητής του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.

Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές στο χώρο του σκοπευτηρίου.