Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εγκαίνεια Αρκαδικής Εναλλακτικής Α.Ε.

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Μετά τις απαραίτητες προετοιμασίες, η πολυμετοχική εταιρεία κοινωνικής βάσης <<Αρκαδική Εναλλακτική Α.Ε.>> είναι έτοιμη να δέχεται πλέον κάθε ενδιαφερόμενο στον αποθηκευτικό χώρο της παραλαμβάνοντας χρήσιμα υλικά (χαρτί, γυαλί, πλαστικό, μέταλλο, τηγανέλαιο κ.λπ.).


Έτσι λοιπόν, την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013, από τις 10.00 το πρωί και έως τις 2.00 το μεσημέρι, πραγματοποιούμε τα Εγκαίνια της εταιρείας μας στην έδρα της, 2ο χλμ. Εθνικής Οδού Τρίπολης – Σπάρτης (πίσω από το βενζινάδικο του κ. Αγγελόπουλου), προκειμένου να υποδεχθούμε συνδημότες/συμπολίτες μας, και :


Να συζητήσουμε μαζί τους για τη δουλειά μας, τόσο ειδικότερα όσο και για τις ευρύτερες οικονομικές-κοινωνικές-οικολογικές και πολιτιστικές διαστάσεις και επιπτώσεις της .

Να τους απαντήσουμε στα ερωτήματά τους σχετικά με τα διάφορα υλικά που παραλαμβάνουμε και τα χαρακτηριστικά που αυτά θα πρέπει να έχουν.

Να δουν ιδίοις όμασι τη διαδικασία παραλαβής, ελέγχου, καταγραφής και εξευγενισμού των υλικών και να κατανοήσουν την ανάγκη τήρησης ορισμένων όρων για την παραλαβή τους.

Να γνωρίσουν τον τιμοκατάλογο με τα ανταποδοτικά κίνητρα για την αγορά των υλικών τους εκ μέρους μας καθώς επίσης και τον τρόπο καταβολής τους.

Να αποκτήσουν τις πρώτες πειστικές εικόνες για τη σοβαρότητα του εγχειρήματός μας.

Να ξεκινήσουν να μας φέρνουν συστηματικά από την επόμενη μέρα υλικά που μέχρι χθες τα έριχναν στα σκουπίδια, και

Να γίνουν οι καλίτεροι ανα-μεταδότες και προβολείς του έργου της <<Αρκαδικής Εναλλακτικής Α.Ε.>> στην Τρίπολη και στην Αρκαδία.