Παρασκευή, 03 Μαίου 2024

Το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης δέχεται αιτήσεις μαθητών ΣΤ΄ τάξης για την εγγραφή τους στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου

Δευτέρα, 13 Μαίου 2013

Το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης δέχεται μέχρι 31-5-2013 τις αιτήσεις των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της Λακωνίας για την εγγραφή τους στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Σπάρτης μετά τη διαδικασία ακρόασής τους από ειδική επιτροπή για τον εντοπισμό της κλίσης τους στη Μουσική.

Για την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με το θεσμό των Μουσικών Σχολείων καλεί τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων σε προγραμματισμένη και εγκεκριμένη από τη Δ/νση της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης, μουσική συνάντηση μαζί τους στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης στις 16-5-2013, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 11.45π.μ. Θα εκτεθούν τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης σε συναυλία με θέμα: Η δύναμη της Μουσικής.

Στις 18-5-2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00 καλεί τους φίλους του στη συναυλία με θέμα: Μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων, για την οποία έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους πολιτστικούς φορείς της πόλης μας: το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάρτης, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης, που θα προτάξει σχετική έκθεση βιβλίου στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σπάρτης, το σύλλογο των Φίλων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης και το Σύλλογο Ποντίων Σπάρτης, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.